A felelős kutyatartásról tanultak az ötödikesek és a hatodikosok
2022. október 26. szerda, 17:43

Október 19-én, szerdán az 5. évfolyammal egy előadáson vettünk részt, ahol kutyákról és más állatokról tudtunk meg érdekes dolgokat.

Az első meglepetés egy rövidszőrű magyar vizsla volt, amely a tornateremben várt minket. A kutya nagyon izgatott lett, amikor a sok gyerek betoppant a terembe. Először a magyar kutyafajtákkal, majd aztán a több másfélével ismertettek meg bennünket. Az előadó képeket mutatott, ki kellett találnunk, hogy milyen fajta kutyát látunk. Ha jól válaszoltunk, akkor mondott róla érdekességet.


Amikor vége lett a bemutatónak, soronként megsimogathattuk a vizslát, a kutya nagyon örült a kedveskedésnek.Az évfolyam boldogan ment fel a termekbe, ahol az osztályfőnöki óra maradék részében is erről a témáról beszélgettünk.

Nyárs Bulcsú 5.b

A múlt héten egy kutyabemutatón vehettünk részt. A foglalkozáson Zeitler Ágnes kutyakiképzőtől nagyon sok mindent megtudtunk az állatokról. Többek között szó esett arról is, hogy az őskortól  egészen napjainkig mennyi mindenben hűséges segítői az embereknek. Megismerhettünk rengeteg kutyafajtát, az apró csivaváktól kezdve az elefánt méretű bernáthegyiig. Egy rövidszőrű magyar vizsla mindenki tetszését elnyerte, meg is simogathattunk. A bemutató valamennyiünknek feldobta a napját.

Murvai Dorka 6.b
Kutyatartás

Kutyatartás

Kutyatartás