Alkalmazottak

Vezetőség
Ssz. Név Ímélcím
1. Mező János, igazgató Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
2. Bodorné Nagy Mária, igazgatóhelyettes Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
3. Kőművesné Nemesi Veronika, igazgatóhely. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
Pedagógusok
Ssz. Név Ímélcím
1. Bajcsevné Szebegyinszki Enikő  
2. Bakos Menyhértné Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
3. Balajti György  
4. Bálint Noémi, pszichológus  
5. Balogh Viktor  
6. Baranyai Anikó Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
7. Bartosné Szabó Adrien Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
8. Bednárik Zsuzsanna Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
9. Beregszászi Judit Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
10. Besenyei Éva Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
11. Bikics Péterné  
12. Bulka Éva  
13. Csókás Erika  
14. Demendiné Cserna Tímea  
15. Deményné Sári Julianna Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
16. Dulácska Varga Stefánia  
17. Fehérváriné Berta Edit  
18. Győri Zita  
19. Heber Eszter  
20. Horváth Erzsébet Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
21. Horváthné Kelemen Mária  
22. Kardosné Nagy Tímea Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
23. Dr. Kaszáné Kristály Klára Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
24. Katona Andrea  
25. Kovács Petronella Ilona  
26. d. E. Kruspérné Botlik Éva Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
27. Magyarósi Emese Ildikó  
28. Nagy-Kovács Mónika  
29. Nagyné Véghseő Beatrix Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
30. Oláh Ilona  
31. Pál István Ferencné  
32. Rezács Zoltán Károly Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
33. Rigóczki Csilla Krisztina Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
34. Sass Szilvia  
35. Somogyváriné Polgár Zsuzsa Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
36. Szakáll Istvánné  
37. Szalontainé Kormos Ágnes  
38. Szaszkó-Ujlaki Anikó  
39. Szilágyi Erzsébet  
40. Tajti Zsuzsanna  
41. Tompits Krisztina Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
42. Tóth Andrea Eszter Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
43. Tóthné Sebők Marianna Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
44. Váradi Jánosné Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
45. Varga-Anisity Angyalka  
46. Zámbóné Kajári Barbara Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
     
Nevelést-oktatást segítő, technikai munkatársak
Ssz. Név Ímélcím
1. Balázsné Kulik Katalin, takarító  
2. Barna László, kertész  
3. Bokodi Julianna, gazdasági munkatárs Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
4. Danyek Jánosné, takarító  
5. Dudok Dániel, rendszergazda Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
6. Gerőcs Györgyné, takarító  
7. Gyöngyösi János, gondnok  
8. Herman Ferencné, takarító  
9. Kánya Béláné, portás  
10. Kovácsné Szűcs Zsuzsanna, ped. asszisztens  
11. Nyiri Károlyné, portás  
12. Petkes Istvánné, takarító  
13. Rimárné Szolgay Gabriella, iskolatitkár Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
     
Külső munkatársak
Ssz. Név Ímélcím
1. Móga Mónika, védőnő Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
2. Mednyánszky Mónika, logopédus  
3. Vitó Gabriella, gyógypedagógus  


 

A mai dátum

2020. augusztus 6. – Nyári szünet

Keresés

Aktuális

RSS 2.0

Kapcsolatok

Digitális Témahét

Fenntarthatósági Témahét

Bethlen Gábor Alap

Ökoiskola