Adománygyűjtés az ukrán menekültek részére
2022. február 28. hétfő, 18:35

Kedves Szülők, Együttműködők!

A Baptista Szeretetszolgálattal együttműködve gyűjtést szervezünk az Ukrajnából menekültek részére. Az Ukrajnában és a határnál tapasztaltak alapján tartós segélyezésre van szükség a határ mindkét oldalán.

Kérem, lehetőségeikhez mérten támogassák gyűjtésünket!

Nagy szükség van tartós élelmiszerekre, különösen készétel konzervre, húskonzervre, májkrémekre, tésztára, hosszabb lejáratú tartós kenyérre, valamint tisztálkodó szerekre, aggregátorokra, gyertyákra, takarókra, hálózsákokra, matracokra, pelenkára, covid tesztekre. (Fontos, nem a cukor, liszt, olaj típusú tartós élelmiszerekre van szükség, hanem olyan konzervekre, melyeket a menekültek könnyen elfogyaszthatnak.)

Az adományokat munkanapokon 7 és 8 óra között lehet leadni az iskola bejáratánál. Iskolánk az összegyűjtött adományokat 2-3 naponta elszállíttatja a Szeretetszolgálat központi gyűjtőhelyére.

Amennyiben anyagi támogatást kívánnak nyújtani:

–         Hívják az 1355-ös baptista adományvonalat. Hívásukkal 300 forinttal támogathatják az ukrajnai háború érintettjeit.

–         Pénzadományukat „Ukrajna” közleménnyel a Baptista Szeretetszolgálat UniCredit Banknál vezetett 10918001-55555555-55555555-ös számlájára is elutalhatják.

–         Leggyorsabban az online adományozással segíthetnek a www.baptistasegely.hu/adomanyozas oldalon keresztül.

Támogató együttműködésüket köszönöm!

Tisztelettel: Mező János