Tanévnyitó ünnepség – pontosítás
2022. augusztus 25. csütörtök, 14:47

Kedves Szülők!

Nagy örömünkre az alsósok tanévnyitó ünnepségét 2022. augusztus 31-én az új sportcsarnokban tartjuk. A szép sportlétesítményt szeretnénk sokáig megtartani a jelenlegi állapotában, ezért a következőket kérem.

1.    Legkésőbb 17 órára mindenki érkezzen meg az iskolába. A gyerekek jöjjenek az iskolaépületbe, fogadjuk őket. Az elsősöket bekísérhetik az osztályteremig.

2.    Az ünnepségre tanítványaink hozzák el tornazsákjukat, benne egy tiszta tornacipővel. Az osztálytermekben a gyerekek az utcai cipőjüket átváltják tornacipőre, s az osztályfőnök vezetésével átmennek az ünnepség helyszínére.

3.    A 2-4. évfolyamosok szülei a sportcsarnokba a Kunhalom utcára néző ajtón mehetnek be. Ott az első emeleti karzaton, vagy a küzdőtér védőfóliával leterített részén tartózkodhatnak. Kérem, hogy tűsarkú cipővel még a védőfólián se tartózkodjanak. Továbbá – tekintettel a megjelölt terület befogadóképességére – azt kérem, hogy lehetőleg egy családtag kísérje tanítványainkat.

4.    Az ünnepséget vélhetően 17:15-kor tudjuk elkezdeni.

Kedves Szülők!  Az osztályfőnökök elektronikus úton megkeresik Önöket további információkat szolgáltatva a tanévnyitóról, az évkezdésről.

Óvjuk közösen a létesítményt, számítok megértő együttműködésükre!

Mező János iskolaigazgató