Cipősdoboz-akció
2013. november 25. hétfő, 22:05

A Baptista Szeretetszolgálat ebben az évben 10. alkalommal szervez Cipősdoboz-akciót, amelynek keretében tavaly 33.000 rászoruló gyermek kapott ajándékot jótékony felajánlásoknak köszönhetően.

Iskolánk – Schneider Marianna kezdeményezésére, aki jelenleg az iskolai Intézményi Tanács elnöke – immár 4. éve csatlakozik az akcióhoz, évről-évre egyre több osztály részvételével.

Tavaly a résztvevő osztályokban több mint 500 csomagot gyűjtöttek össze és csomagoltak be a gyerekek, szüleik és tanáraik segítségével. A jótékony adakozás mellett így arra is lehetőség nyílt, hogy Advent idején egy közösen eltöltött, jó hangulatú délutánon hangolódjanak rá a közelgő ünnepre.

Örömmel várjuk ebben az évben is azokat az osztályokat, akik szívesen vennének részt a Cipősdoboz-akcióban, és december első felében, december 17-éig megszervezik a gyűjtést. Az iskola a szállításig tárolja a dobozokat, a Baptista Szeretetszolgálattal pedig Schneider Marianna ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ) tartja a kapcsolatot.