Februári program a leendő elsősök szüleinek - 2024
2024. január 10. szerda, 13:31

A leendő elsősök szüleinek 2024. február 2-án bemutatjuk iskolánkat. Tekintettel a várható érdeklődésre a bemutatkozást két időpontban, 8:30-as és 9:45-ös kezdéssel kínáljuk. Kedves Szülők, programunkra további jelentkezőket már nem tudunk fogadni. A körzeten kívüliek továbbra is jelezhetik érdeklődésüket ezen a linken.

Az egy-egy órásra tervezett programot a következőképpen tagoljuk.

• Először Mező János, az iskola igazgatója bemutatja az intézményt, a leendő elsős tanítókat.
• Majd az iskola vezetői, tanítói válaszolnak a felmerülő kérdésekre – beszélgetés az iskoláról.

A programra csak felnőtteket várunk, családonként legfeljebb két személy jelentkezését tudjuk elfogadni. Jelentkezni a következő linken megjelenő űrlap kitöltésével lehet.

JELENTKEZÉS
 
Karácsonyra készülünk
2023. december 22. péntek, 18:12

Miután csütörtökön meggyújtottuk a negyedik gyertyát, megtekintettük az 5.b osztályosok és az énekkar közös műsorát. A szereplőket felkészítették: Bakos Menyhértné, Fehérváriné Berta Edit és Katona Andrea. A díszletet Koronka Istvánné, Éva néni készítette.

Karácsonyra készülünk

Bővebben...
 
Meggyújtottuk a harmadikat
2023. december 18. hétfő, 13:44

Meggyújtottuk a harmadikat

Bővebben...
 
A második
2023. december 11. hétfő, 11:20

A második

Bővebben...
 
Mikulásváró
2023. december 05. kedd, 09:42

Decemberben vendégül láttuk az iskolába készülő óvodásokat és szüleiket. A negyedikesek műsorát Karczub Mihályné, Anikó néni és Bednárik Zsuzsanna tanítónők állították össze.

Mikulásváró

Bővebben...
 
Várakozás - meggyújtottuk az első gyertyát
2023. december 04. hétfő, 11:35

Várakozás - meggyújtottuk az első gyertyát

Bővebben...
 
Megérkeztek a laptopok!
2023. december 01. péntek, 16:11

A „Digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeinek biztosítása a tanulók és a pedagógusok számára” című projekt keretében a Klebelsberg Központ és a Digitális Kormányzati Ügynökség Zrt. a tegnapi napon 147 db laptopot szállított ki iskolánkba. Jó néhány darabot a hetedikesek szülei igényeltek gyermeküknek, ezeket december 1-jén vették át a gondviselők. A továbbiakat pedig iskolai felhasználásra kaptuk.
Akik pedig - a KRÉTÁBAN küldött üzenet szerint - az ötödikes, hatodikos gyermeküknek igényelnek számítógépet, tavasszal vehetik át az iskolában. Az igénylés határidejét 2023. december 15-éig meghosszabbították.

Megérkeztek a laptopok!

Bővebben...
 
2023. november 30.
2023. november 30. csütörtök, 10:37

Az első hó!

Bővebben...
 
Decemberi program a leendő elsősöknek - 2023
2023. november 16. csütörtök, 15:31

Tisztelt Szülők!

Iskolánk szeretettel várja a leendő első osztályos gyerekeket és szüleiket a

2023. december 4-én, hétfőn 16.30-kor

kezdődő Mikulásváró délutánra. A programra az alábbi linken lehet jelentkezni. Kedves Szülők! Örülünk az érdeklődésnek, a meghirdetett programra további jelentkezést  már nem tudunk elfogadni. Kérjük Önöket, hogy figyeljék a leendő elsősök szüleinek szánt következő programunkat. 2024. február másodikán a szülőknek tart tájékoztatót az iskola vezetősége, melyre januárban  itt, a honlapon lehet regisztrálni.

JELENTKEZÉS
Bővebben...
 
Klubnapközi péntekenként
2023. november 27. hétfő, 19:50

November 24-én, pénteken a legkisebbek újra klubnapközit tartottak. Az elsős és másodikos kisdiákok, függetlenül a csoportjaiktól, különböző decemberi ünnepkörhöz  kapcsolódó foglalkozások közül választhattak. Voltak, akik a kézműves tevékenység mellett döntöttek, míg mások vetélkedőn vagy zenés, mozgásos foglalkozáson vettek részt.

Klubnapközi

Bővebben...
 
Márton-napi hagyományok
2023. november 10. péntek, 18:54
Az őszi hagyományok közül a Márton-napi lámpás felvonulás kedvelt program a kicsik körében. A lámpás felvonulás Szent Márton emlékét őrzi, és a jó cselekedeteket szimbolizáló fényt juttatja el az emberekhez. A gyerekek tanítóik irányítása mellett hetekkel korábban elkezdték készíteni saját lámpásukat, és gyakorolták a közösen kiválasztott dalokat. Pénteken délelőtt a 3.a-s tanulók rövid műsort előadva ismertették meg az alsós diákokkal Szent Márton legendáját. Sötétedéshez közeledve római katonák piros köntösébe öltözött Szent Márton jelmezében egy tanuló hívta és vezette társait a tornaterembe, ahol jelképes tűz mellett meghitt hangulatban közösen énekeltek.

Egy kellemes élménnyel gazdagabban kezdtük meg a hétvégi pihenést.

Márton-nap

Bővebben...
 
Halloweeni program
2023. október 27. péntek, 16:47

Az őszi szünet előtti héten tartottuk iskolánkban a halloweeni vetélkedőt, amit Móni és Mariann néni szervezett. Minden csapat választott magának egy csapatnevet, mi voltunk az Ijesztő Baglyok. Sok vicces és érdekes játékot játszottunk. Volt halloweeni kvíz, de kedvencem a pókfújás volt, ahol egy asztalon kellett megfújni egy pókot (nem igazit) úgy, hogy pont ne essen le a szélén. Mindenki nagyon jól érezte magát, remek volt a hangulat. A vetélkedő végén különböző nyereményeket és édességet kaptunk.

Doszpot Olivér 5.b

Halloweeni program

Bővebben...
 
Őszi Nemzeti ünnepünk
2023. október 20. péntek, 17:45

A 7.a osztályosok készültek ünnepi műsorral, melynek végén az osztályok képviselői gyújtottak gyertyát, tisztelegtek a földszinti zsibongóban kialakított emlékhelynél.

Nemzeti ünnep

Bővebben...
 
A programozás hete
2023. október 20. péntek, 16:59

Idén iskolánk is feliratkozott az európai CodeWeek térképére. Négy programot regisztráltunk a nemzetközi eseményre. A harmadikosok játékdélutánon vettek részt, ahol az algoritmikus gondolkodást fejlesztő CodyRoby, valamint CodyColor táblás társasjátékokkal játszottak. A negyedikesek Bee-Bot padlórobottal kihívásokat teljesítettek. Az ötödikesek a code.org online tanfolyamán ismerkedtek a kódolással, a hatodikosok játékprogramot készítettek Microbitre. Mindegyik rendezvényünk a digitális jártasság szórakoztató módon történő elsajátítását tűzte ki célul.
A gyermekek lelkes részvétele igazolta, hogy törekvésünk nem volt hiábavaló.

CodeWeek

Bővebben...
 
A Világ Legnagyobb Tanórája
2023. október 13. péntek, 15:57

Az iskolánk ebben a tanévben is csatlakozott A Világ Legnagyobb Tanórája nevű,  az UNESCO, UNICEF és a Belügyminisztérium által támogatott mozgalomhoz, ami az első olyan  nemzetközi oktatóprojekt, amelyen keresztül a gyermekek világszerte egy időben megismerhetik a fenntartható fejlődést szolgáló globális célokat.  Ebben az évben  az egyenlőtlenségek csökkentése téma volt a kiemelt cél.
Világ Legnagyobb Tanórája idei programja 2023. október 2-6. között valósult meg. Iskolánk alsó és felső tagozatán  digitális kultúra, etika, angol és osztályfőnöki órákon mintegy 10 osztály, 200 tanuló vett részt ebben a világméretű projektben. Három negyedikes osztály Rigóczki Csilla tanító segítségével digitális kultúra órán csoportmunkában vizsgálta meg, hogy a testi fogyatékossággal élő emberek milyen nehézségekkel néznek szembe mindennapi életük során, majd áttekintették, hogyan lehet segíteni őket a közösségbe történő beilleszkedésben.
Felső tagozaton a tanárok az időskorúak és a fogyatékkal élő emberek segítésével  kapcsolatban tartottak osztályfőnöki,  etika- és angolórákat: Heber Eszter, Besenyei Éva, Somogyváriné Polgár Zsuzsanna, Váradi Jánosné, Kardosné Nagy Tímea.
Elmondhatjuk, hogy tanulóink és a pedagógusok is érdeklődéssel és lelkesen vettek részt ebben a világméretű programban.

Kardosné Nagy Tímea tanár, programkoordinátor

A Világ Legnagyobb Tanórája

Bővebben...
 
Emlékeztünk
2023. október 06. péntek, 16:12

A 6.b osztályosok iskolarádióban elhangzó műsorával emlékeztünk a hősökre.

Emlékeztünk

Bővebben...
 
Jó levegő, mozgás, tanulás
2023. szeptember 27. szerda, 15:43

Folytatódik a hagyomány. Az ötödikesek és a hatodikosok egy teljes délelőttöt töltöttek el a Farkas-erdőben. Az akadályverseny fő szervezője most is Dr. Kriskáné Gánóczy Anita, a Homoktövis Környezetvédelmi Oktatóközpont kulturális szervezője volt. Tizenkét állomást állítottak fel, izgalmas feladatok várták a csapatokat! A győztesek oklevelet kaptak, s az Oktatóközpont jóvoltából a program végén minden tanítványunk elmajszolhatott egy csokoládét.
Az iskolai szervezést, a program koordinálását Somogyváriné Polgár Zsuzsanna tanárnő és az osztálya, a 8.a osztály végezte.

Akadályverseny

Bővebben...
 
A mozgás öröme, az együttlét élménye, az egészségünk védelme
2023. szeptember 16. szombat, 12:50

Családi sportnapot rendeztünk a sportcsarnokban. Az 1.c, a 2.a, a 2.b és a 3.c osztályosok fogadták el meghívásunkat. A programokat Rezács Zoltán tanár úr szervezte és irányította.

Családi sportnap

Bővebben...
 
Iskolaköpeny
2020. augusztus 12. szerda, 13:16

Kedves Szülők! A 1046 Budapest Kiss Ernő u. 2. szám alatt működő SZÖSZY DISZKONT vállalta az iskolaköpenyek forgalmazását.

Nyitvatartás: hétfő-szombat 10-18 óráig

Elérhetőség: https://szoszy.com/ - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , +36 30 342 3826

 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL