Információk a leendő elsősök szüleinek - 2021
2020. október 22. csütörtök, 14:39
Tisztelt Szülők! Iskolánk fenntartója, az Észak-Budapesti Tankerületi Központ megjelentette az Iránytű elnevezésű kiadványát, melyből a leendő első osztályosok szülei megismerhetik a újpesti iskolák kínálatát.


Kedves Érdeklődők! 2020. november 2-ától regisztráljuk azoknak a jelentkezését, akik nem az iskola körzetében laknak, és a 2021/2022-es tanévben hozzánk szeretnék első osztályba íratni gyermeküket.

Jelentkezni az alábbi linken megjelenő Jelentkezési lap kitöltésével lehet. Miután már sok érdeklődőt regisztráltunk, a továbbiakban a jelentkezési lehetőséget megszüntetjük.

JelentkezésProgramok

Kedves szülők!

Tekintettel a járványhelyzetre a leendő első osztályosok szüleinek online tájékoztatót tartunk.Az iskolák körzeteA beiratkozással kapcsolatos legfontosabb tudnivalók (gyakran ismétlődő kérdések)

Mikor lesz a beiratkozás?
A beiratkozás 2021. április 15-én és 16-án lesz.

Hogyan kell beiratkozni?
Online módon. A teendőkről előzetesen részletes tájékoztatást adunk.

A körzeten kívül lakó gyerekeket felveszik-e?
Iskolaérettség esetén a körzetébe tartozó gyermekeket az iskola a beiratkozás napján felveszi. A fennmaradó üres helyekre nyernek felvételt a körzeten kívüli gyerekek. Elsőbbséget élveznek azok, akiknek a testvére jelenleg hozzánk jár.

Mező János
igazgató